Barnvisor.nu

Lyssna på barnvisor och barnsånger. Skriv ut texter för visor och ramsor

Blandat

Urcellen Ellen


Urcellen Ellen, intro (1978). TV-serie från 1978 med Lena T Hansson och Berglijot Arnadottir från SVT. I fem delar får man lära sig allt om våra fem sinnen. Härlig och galen serie gjord i 70-tals anda. I bra exmpel på kreativa och pedagogiska tv-serier för barn. I de olika programmen gås de olika sinnena igenom som Syn, Hörsel, Smak, Lukt Känsel. Rekommenderas och finns att köpas på nätet.


2 Kommentarer

  1. yvonne

    jag har saknat urcellen sen jag var liten, då jag tittade på henne.Jag har tänkt mycket på henne sista tiden .jag tycker hon är skithäftig och undebar,jag vill också ha en urcell.hälsningar yvonne

  2. yvonne

    jag tyckte det jämt var kul när lisa pratade med ellen när hon ropade på henne och dom började prata mer ock mer med varandra ock att lisa började hålla på ock leta själv i microskopet efter ellen och att hon började oroa sig för att nån skulle få syn på ellen. ellen gav lisa goda råd ock dom var bästa vänner med mera .Kram på dej urcellen från yvonne,om du var i ett microskop hos mej ,så skulle vi vara bästisar i vått ock torrt ock jag skulle älska dej till 110 procent.Jag vill att du flyttar hem till mej nu urcellen ,jag vill adoptera dej.din vän.

Leave a Reply